Magamról

Huszák Éva vagyok. Közgazdász, life- és business coach, a For Your Balance megálmodója. Emellett büszke anya és feleség.

Kapcsolatom a coachinggal egészen fiatal felnőttkoromra vezethető vissza. Akkor még persze nem tudatosan segítettem a körülöttem levőknek, de azt vettem észre, hogy időről-időre visszatérnek hozzám az ismerősök, barátok, mert szeretnek velem beszélgetni. Megnyíltak előttem, bizalmukba fogadtak. Ösztönszerűen fókuszáltam a történeteikre, ráéreztem a fontos szálakra és mindig megfogalmazódott bennem egy kérdés. Ez a kérdés az esetek többségében lecsupaszította az addig bonyolultnak tűnt helyzetet és mintha egy csapásra megoldódtak volna a dolgok.

Ma már tudom, hogy e képesség egy csodálatos szakma elengedhetetlen eleme. Elvégeztem az ICF által akkreditált Gestalt Coaching Center vezetői coaching alap- és továbbképzését, számos gyakorlati és elméleti webináron vettem részt és több szakmai csoport tagja vagyok.  Mindemellett folyamatosan képzem magam. Így ma már tudatosan, a tanult coaching technikákat alkalmazva beszélgetek ügyfeleimmel és a megszületett megoldásoknak, a megváltozott életüknek és az elért eredményeiknek velük együtt örülök. Elszántan, koncentráltan, eredményorientáltan és kiváncsian vágok bele minden egyes üléssorozatba. Szeretem az embereket és őszintén hiszem, hogy minden elakadásra van megoldás! Minden élethelyzetből van kiút! Minden tapasztalás, megélés, érzelem egyedi és igazán mélyről fakadó! Türelemmel, figyelemmel és a legnagyobb szakértelemmel állok az ügyfelem mellett, segítve őt ezen érzések beazonosításában, feldolgozásában, és amennyiben szükséges, elengedésében.

Az élet úgy hozta, hogy ezen képességemet saját magamon is többször alkalmaznom kellett. A valamikori Jugoszláviában születtem – magyar nemzeti kisebbségként. A délszláv háború, valamint az egyetemi tanulmányaim ideje alatt is többször álltam talpra néha kilátástalannak tűnő helyzetekben is.

Ezt követően az országváltásokkal járó integráció, önbizalom, önérvényesítés és önmegvalósítás mélységeivel kellett többször is szembesülnöm. A magány, az elveszettség, valamint a “hogyan tovább” dilemmájával. 

Mígnem egy napon, a sok önismereti munkának köszönhetően rájöttem, hogy az előrelépésben önmagam akadálya voltam. Nincs az a zárt kapu, amin akarattal, elszántsággal, kitartással és hittel ne lehetne áttörni! De ehhez Te kellesz! A Te akaratod, a Te elszántságod és a Te célod. A cél a kapun túl vár rád! Segítek odatalálni!

A különböző országok, kultúrák közötti váltások nemcsak a személyes életem szempontjából jelentettek életre szóló tapasztalatot. Megtanítottak arra is, hogyan lehet érvényesülni idegen nyelvi környezetben, hogyan kell alkalmazkodni különböző helyzetekhez, csapatokhoz, hogyan kezeljek korábban ismeretlen szituációkat – úgy az üzleti-, mint a magánéletben.

Karrierem során az emberekkel való munka mindig örömmel töltött el. Dolgoztam tanárként egy főiskolán, egy egyesület elnökségi tagjaként, jelenleg pedig a legnagyobb svájci banknál vagyok projektvezető és Scrum Master.

Erősségeim közé sorolom a kimagasló empátiát és a türelmet, továbbá az eredmény- és célorientált gondolkodásomat.

Keress bizalommal és ne feledd:

„A gondolat még nem megvalósulás! Csak azok az emberek jutnak előbbre, akik tesznek is érte."
/Daryl Bernstein/

Segítek és támogatlak ebben!

+36 20 546 13 80
+41 78 971 29 13

eva.huszak@foryourbalance.com

Impresszum

Adatkezelési tájékoztató